scheidingsmediation / coaching

Mediator scheiding Breda

Mediation bij (echt)scheiding Breda

Mediation bij scheiding

Een mediator bij scheiding treedt op als een neutrale, deskundige en ervaren derde. Als scheidingsmediator begeleid ik het proces van uit elkaar gaan. In overleg met jullie bekijken we alle mogelijkheden en maken we duidelijke en goede afspraken die voor jou, je (ex)partner en jullie kinderen aanvaardbaar zijn. Als onafhankelijke derde luister ik naar jullie afzonderlijke verhalen zodat we samen tot een goed compromis kunnen bereiken over de gevolgen van de beëindiging van jullie relatie.

Scheiding door mediator in Breda

Als mediator in Breda ben ik neutraal en onpartijdig. Ik neem geen standpunten in of een beslissing over een conflict. Ik begeleid de communicatie tussen je (ex)partner en jou en help jullie om samen tot heldere en aanvaardbare afspraken te komen.

Ik begeleid jullie met alle financiële, fiscale en juridische aspecten welke aan de orde komen bij een (echt)scheiding. Ook de psychologische en emotionele aspecten van jullie scheiding. komen aan bod. Ik sta jullie graag terzijde om de omslag te maken van een partnerrelatie naar een collega ouderrelatie.

Mediator scheiding Breda

Ik ben aangesloten bij de  Mfn (Mediators Federatie Nederland) om continue nieuwe inzichten en nieuwe kennis op te doen.

Hierdoor en door mijn ervaring als familierechtadvocaat en overlegscheidingsadvocaat gedurende de afgelopen 25 jaar zijn jullie verzekerd van een samenwerking met een deskundige partner. Ik heb niet alleen de ervaring maar ook de juiste kennis in huis voor een goede begeleiding voor wat betreft (echt)scheiding en  mediation. Ik wil jullie graag begeleiden om deze ingrijpende situatie op een respectvolle manier af te ronden zodat jullie je eigen leven weer op kunnen gaan bouwen.

Contactgegevens mediator scheiding Breda

Meer weten over mediation bij scheiding tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek? Bel vrijblijvend +31 (0)6 28933433 of stuur een email. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier en ik zal snel contact met je opnemen.

Scroll naar boven