scheidingsmediation / coaching

Internationaal mediator

Internationaal mediator

Mediator gespecialiseerd in internationale (echt)scheidingen

Ik woon al jaren in Nederland, maar kom uit Italië. Daardoor ben ik regelmatig betrokken bij internationale echtscheidingen en overige familierechtelijke kwesties met een internationaal karakter. Voor Nederlanders in het buitenland kan ik via Skype als internationaal mediator hun scheiding in Nederland op een goede, snelle en praktische manier regelen. Vraag mij naar de mogelijkheden, ik help je graag.

Mediation bij scheiding is een proces dat nadrukkelijk bij jou en jouw partner ligt. Beslissingen over de scheiding worden door jullie, in goed overleg, genomen. Bij (internationale) mediation komt er geen rechter aan te pas die inhoudelijk een uitspraak doet. Door in goed overleg en samenspraak beslissingen te nemen bespaar je tijd en kosten en voorkom je de, vaak negatieve, emoties die bij een vechtscheiding komen kijken.

Ook in een internationale mediation kijk ik naar de belangen van beide partijen op een neutrale en deskundige manier. Het respect naar elkaar toe staat hierbij voorop.

Meer lezen over mediation door Patrizia Marcucci.

Internationaal mediator

Het bezoekadres van mijn kantoor is gevestigd in Breda. De regio’s waarop ik mij met name richt zijn Noord-Brabant en de randstad. Vanwege mijn ervaring en betrokkenheid bij internationale echtscheidingen strekt mijn werkgebied zich tot aan de randstad, gezien de hoge mate van internationaal gevestigde bedrijven en hun internationale werknemers.

Bel vrijblijvend +31 6 28 933 433 of stuur een e-mail. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier en ik zal snel contact met je opnemen.

Vraag een oriënterend gesprek aan
Scroll naar boven