scheidingsmediation / coaching

Second opinion

Vraag een oriënterend gesprek aan

Second opinion OUDERSCHAPSPLAN

Je wilt de afspraken rondom de verdeling van de zorg van je kinderen goed in een ouderschapsplan opnemen. Dus weet je graag zeker dat alles wat wordt vastgelegd ook klopt én past bij jouw specifieke situatie. Toch komt het nog maar al te vaak voor dat mediators dat maatwerk niet bieden. Het traject wat je dan in eerste instantie samen inging, loopt dan al snel uit op frustratie en twijfel. Is dit ook bij jou het geval?
Neem contact met me op. Ik geef je met een second opinion een advies en vertel je wat klopt, nog mist of toch écht moet worden aangepast in de regeling die in het ouderschapsplan moeten worden vastgelegd. Voor jou een geruststellend idee.

Bel vrijblijvend +31 (0)6 28 933 433 of stuur een e-mail. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier en ik zal snel contact met je opnemen.

Op zoek naar een mediator?

Ben je verwikkeld in een echtscheiding, zoek je een mediator en ben je niet woonachtig in Breda? Wil je bij voorkeur in je eigen woon of werkomgeving afspreken? Een afspraak in Tilburg, Roosendaal, Etten-Leur, Prinsenbeek, Ulvenhout, Bavel, Bergen op Zoom of Rotterdam plan ik graag in overleg.

Vraag een oriënterend gesprek aan
Scroll naar boven