scheidingsmediation / coaching

Ervaringen

“Wij wilden graag in korte tijd tips en adviezen ontvangen over hoe we het beste met onze nieuwe situatie (samengesteld gezin) konden omgaan. Patrizia heeft ons geholpen om inzicht te krijgen waar de ‘moeilijkheden’ zaten en hoe we over bepaalde zaken denken. We hebben geleerd om duidelijk tegen elkaar te zijn wat goed en minder goed gaat en hoe we hier mee om kunnen gaan. Daarnaast is het fijn om te beseffen dat niet alleen wij het leven in een samengesteld soms lastig vinden, maar dat veel mensen hier hulp bij zoeken of zouden willen krijgen.”

V. & S. (cliënten)

“Ik wil je hartelijk danken voor de wijze waarop je ons hebt begeleid naar de officiële echtscheiding. Gezien onze wensen was je erg flexibel en dacht en werkte je constructief mee. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Nogmaals dank daarvoor”.

S.P. (cliënt)

“Met een groot hart voor de zaak begeleidt, adviseert en coacht Patrizia haar cliënten kundig en efficient. Haar groot empathisch vermogen zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt dat ze aan 1 woord genoeg heeft om te doorgronden wat er zoal speelt, zowel aan de oppervlakte alsook op de dieper gelegen niveaus. Daar waar nodig houd ze je een spiegel voor met altijd tot doel je verder te brengen en zo schadevrij als mogelijk een oplossing te bieden die voor alle betrokkenen het beste voelt.”

Debby van Soest

“Patrizia manages very interesting cases: thanks to her matter approach, which involves a broad, international view, she is able to achieve real success. I highly recommend her work.”

Filippo Rosati

“Ik heb een jaar of zes geleden een stiefmoedercursus gevolgd bij Patrizia. Wat ik daar geleerd heb pas ik nog wekelijks toe. Patrizia kent de worstelingen van een samengesteld gezin van binnen en van buiten. Heb je hulp nodig in je stiefmoederrol dan kan ik Patrizia van harte aanbevelen. Dank Patrizia voor jouw deskundige en warme begeleiding zonder oordeel.”

Truyke van G.

Scroll naar boven