scheidingsmediation / coaching

Wat ik doe

Mediation

Eerlijk, open en samen: je hebt goede redenen voor een scheiding via mediation. Ik behartig de belangen van jullie allebei. En ben er ook voor een second opinion.

Coach samengestelde gezinnen

Jij en je nieuwe partner gaan samen verder. Mogelijk met kinderen uit jullie eerdere relaties. Als coach begeleid ik jullie bij de weg naar nieuw evenwicht.

Internationaal mediator

Ik woon al heel lang in Nederland, maar kom oorspronkelijk uit Italië. Mede daardoor ben ik regelmatig betrokken bij internationale scheidingen en overige familiekwesties met internationale karakter. Schakel mij daarom in bij een echtscheiding met een internationaal karakter. Ik help je graag.

Second opinion

Je wilt je scheiding goed regelen. Dus weet je graag zeker dat alles wat wordt vastgelegd ook klopt én past bij jouw specifieke situatie. Ik help je graag met een second opinion.

Vraag een oriënterend gesprek aan
Scroll naar boven